De specialisten

Drs. R.P. Ariës (Rob)

Dokter Ariës studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en deed zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het Radboud UMC en in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Hij is orthopedisch chirurg sinds 1991 en werkt sinds 1992 in het Medisch Spectrum Twente.

Hij is gespecialiseerd in pathologie en chirurgie van de schouder, elleboog en knie.
Naast algemene orthopedie zijn hierbij de aandachtsgebieden:
sportletsels, schouderprothesiologie en arthroscopische chirurgie.

Hij is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging, Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie, Vereniging voor Sportgeneeskunde, Werkgroep Schouder & Elleboog NOV, Schoudernetwerk Twente en European Society of Knee Surgery and Arthroscopy.
Tevens is hij lid van de NOV Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (WIA).

Drs. L. Govaert (Lonneke)

Dokter Govaert studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden en volgde haar opleiding tot orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Slotervaart ziekenhuis en TerGooi ziekenhuis Hilversum. Ze is orthopedisch chirurg sinds 2008. Sinds 2009 werkt ze in het Medisch Spectrum Twente.

Ze is gespecialiseerd in pathologie en chirurgie van de schouder, elleboog, knie en enkel. Naast algemene orthopedie zijn hierbij de aandachtsgebieden: Arthroscopische chirurgie, sportletsels en prothesiologie van de schouder.

Ze is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging, Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie, Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie, Werkgroep Schouder & Elleboog NOV, de Nederlandse Orthopedische en Traumatologische Sportgeneeskunde (NOTS) en de European Society of Knee Surgery and Arthroscopy. Tevens is zij lid van de NOV Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (WIA).

Dr. Y.M. den Hartog (Yvon)

Dokter den Hartog studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en volgde haar opleiding tot orthopedisch chirurg in het Erasmus MC, TweeSteden ziekenhuis Tilburg en Reinier de Graaf Gasthuis Delft.

Ze is orthopedisch chirurg sinds 2013. In 2016 is ze gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit op een proefschrift over de optimalisatie van peroperatieve zorg voor primaire heupprothese patiënten. Na onder andere een fellowship heupchirurgie bij het Reinier de Graaf Gasthuis en een fellowship kinderorthopedie bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven werkt ze sinds 2017 bij Medisch Spectrum Twente. 

Ze is gespecialiseerd in kinderorthopedie, traumatologie, voetchirurgie en prothesiologie. Naast de algemene orthopedie zijn hierbij de aandachtsgebieden:
Heupprothesiologie (m.n. fast-track chirurgie, voorste benadering, peroperatieve pijnbehandeling), groeiremming bij kinderen, heupdysplasie en (kinder)traumatologie

Ze is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging en de NOV Werkgroep Kinderorthopedie. Tevens is zij lid van de NOV Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (WIA).

Drs. C.P. van Lingen (Christiaan)

Dokter van Lingen studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en deed zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het UMC Groningen, de Isala Klinieken Zwolle en het Deventer Ziekenhuis. Hij is orthopedisch chirurg sinds 2013. Na gewerkt te hebben in het UMCG en het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG) werkt hij sinds 2017 in het Medisch Spectrum Twente.

Hij is gespecialiseerd in voet- en enkel chirurgie, prothesiologie en revisie chirurgie en traumatologie. Naast de algemene orthopedie zijn hierbij de aandachtsgebieden:
Primaire en revisie chirurgie van heup- en knieprothesen, inclusief prothese infecties. Gespecialiseerde voet-en enkel chirurgie en traumatologie.

Hij is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging, Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie, NOV Werkgroep Knie en NOV Werkgroep Heup.
Tevens is hij lid van de NOV Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (WIA).

Drs. J.M. Nellensteijn (Jorm)

Dokter Nellensteijn studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en volgde de opleiding tot orthopedisch chirurg bij het VUmc Amsterdam, Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp en Medisch Centrum Alkmaar. Hij is orthopedisch chirurg sinds 2013. Na onder andere een fellowship heupprothesiologie in Engeland en een fellowship heuparthroscopie in Engeland werkt hij sinds 2016 bij Medisch Spectrum Twente.

Hij is gespecialiseerd in heup en knie prothesiologie, traumatologie, wervelkolom problemen, en bekken/SI problematiek. Naast algemene orthopedie zijn hierbij de aandachtsgebieden: SI fusie, gespecialiseerde traumatologie, heuparthroscopie, en revisie heupprothesiologie inclusief prothese infecties.

Hij is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging, Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie, Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie en de Nordic Orthopedic Federation. Tevens is hij lid van de NOV Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (WIA).

Dr. W.C. Verra (Wiebe)

Dokter Verra studeerde geneeskunde aan de Universiteit Utrecht en volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg bij het Leids Universitair Medisch Centrum, het Haaglanden MC en het HAGA ziekenhuis van Den Haag. Hij is orthopedisch chirurg sinds 2018 en werkt, na een fellowship knieprothesiologie bij Charité Universitätsmedizin in Berlijn, sinds 2018 bij het Medisch Spectrum Twente. Hij is in juli 2018 gepromoveerd op het proefschrift Prognostics of Outcome of Total Knee Replacement. On Patient Selection and Intraoperative Issues aan de Universiteit van Leiden.

Hij is gespecialiseerd in prothesiologie van de heup en de knie en traumatologie
Naast algemene orthopedie zijn hierbij aandachtsgebieden: voorste benadering heupprothesiologie, primaire en revisie knieprothesiologie (inclusief prothese infecties), gewricht-sparende kniechirurgie en traumatologie.

Hij is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging, de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie, de Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie, de NOV Werkgroep Knie, de NOV Werkgroep Heup. Tevens is hij lid van de NOV Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (WIA).

Drs. H.J. Voerman (Henk)

Dokter Voerman studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam, Slotervaartziekenhuis en Ziekenhuis Hilversum. Hij is sinds 1998 orthopedisch chirurg en werkt sinds 1999 in het Medisch Spectrum Twente.

Hij is gespecialiseerd in traumatologie, prothesiologie, voorvoet chirurgie en arthroscopische chirurgie. Naast algemene orthopedie zijn hierbij de aandachtsgebieden:
Primaire en revisie chirurgie van heup en knieprothesen, arthroscopie van knie en enkel en traumatologie.

Hij is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging, Nederalandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie en de Dutch Foot and Ankle Society (Werkgroep Voet & Enkel NOV). Tevens is hij lid van de NOV Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (WIA).

Dr. A.V.C.M. Zeegers (Elgun)

Dokter Zeegers studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en volgde haar opleiding tot orthopedisch chirurg in de Sint Maartenskliniek en Radboud UMC in Nijmegen. Ze is sinds 1991 orthopedisch chirurg en sinds 1993 werkzaam bij het Medisch Spectrum Twente. In 1995 is ze gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht op Het supinatieletsel van de enkel.

Ze is gespecialiseerd in wervelkolompathologie, reumachirurgie, voet en enkel en kinderorthopedie. Naast algemene orthopedie zijn hierbij de aandachtsgebieden:
neuromusculaire aandoeningen/spasticiteit bij kinderen en volwassenen, complexe voet/enkel pathologie en chirurgie en kinderorthopedie.

Ze is lid van de Nederlandse Orthopedische Vereniging, de Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie, Nederlandse Vereniging voor Sportgeneeskunde, Dutch Spine Society, Dutch en European Foot and Ankle Society, NOV Werkgroep Kinderorthopedie, European Pediatric Orthopedic Society en de European Society of Knee Surgery and Arthroscopy. Tevens is ze lid van de NOV Werkgroep Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid (WIA).